queerness

queert. mode. unisex. glitter.

modekåt

Publicerad 2012-07-12 12:48:47 i mode

idag kan man knappt gå ut med en bindi i pannan utan att det ska bli värsta uppståndelsen... det vet nog jag och mina gamla fashionistaM8's. grejen är den att detta är nog det jag skulle vilja vandra runt bland stockholms partyguzzar, LÄTT. denna och allt på denna sida. Avlider av kärlek av att se saker man tänder på som man vill ha på sig.

http://www.bitchingandjunkfood.com/womens/designer/made-by-bitchingandjunkfood/cat_176.html

score!

Publicerad 2012-07-03 16:14:33 i pyssel

hemma från peace & love och jävligt sjuk, och nej jag var bland de nyktraste, jobbade på eden, artist/vip-området och grejer, kul schletet och lärorikt. nu är det uppsvullna fötter och trasiga lungor och luftvägar som står på schemat, om jag bara tog liiite mer medicin så att jag orkar finish'a denna kollektion med kläder som är på bilden, fett amish yao..... har alla pilliga hyskor o hakar att sy i...bäst att sätta i gång, men vad började jag med istället? jo att färga håret. skitbra. alla bryr ju sig om din utväxt..

Om

Min profilbild

kärt barn har många namn liksom.

Jag är en queer gay-human being/hen/dudette som gillar unisexgrejer, mode, pyssel och re-making. attraheras av attityd i olika former och material, kläder och särskilt skosulor! Kan ej leva utan skratt och kramar och musik.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela