queerness

queert. mode. unisex. glitter.

mammutday

Publicerad 2012-05-27 15:04:45 i Allmänt

vi bråkar jämt, men det är väl för att vi är så "lika". men älskar dig ändå mammut. haha mongo bild i en 'fintaxi' i london för ett år sedan.<3

Its been a long time since I had some fun.

Publicerad 2012-05-27 01:42:31 i Allmänt

gillar malinda damgaard så väldigt mycket. har varit ett stort nöje att få jobba med henne. även trots dessa tider två veckor innan studenten. men ingen har gett mig så mycket kraft på så länge. sådana människor är utrotningshotade. Här var jag lite maskot och  fick hålla i gästlistan. hennes vernissage "sugar rush" är fantastisk. har inte så mycket mer att säga. hon är awesome. fick jäääävligt mycket folk på mig som skulle fota mig dock fast hon är mer helheten av konsten. men det är väl bara vi som ser sådant. själva hantverkaren.

Princess Estelle & Co

Publicerad 2012-05-23 22:20:40 i Allmänt

Känns väldigt fabulöst att har fått se hur denna huvudprydnad gjordes i tillverkligen, själv var man med en gnutta på ett hörn...det kan man inte tro va!
Var även hemma hos Bibi igår också så det var kul, mycket roligt händer. Men som sagt, bara för att något kul händer mig måste det banga tillbaka minst tre dåliga saker som straff för att någon härskare hatar mig. Jag vet ej. Tänker inte dö än iallafall. BASTARD
Hittade dock ingen närbild ännu änna vaa.
Kronprinsessan Victoria. Oavsett vart jag står inom politik och monarki tycker jag hon är skön. That's it.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/direktrapport-fran-dopet-av-prinsessan-estelle_7217165.svd

young and gay

Publicerad 2012-05-20 04:17:18 i Allmänt

jobbat till halv två.
får ngt slags sms om att jag inte är betydlig på det sättet som hen menade innan. ett spel. som alltid. men det är klart. det är ju jag...
drömmer mig bort i en värld där katie stelmanis (i Austra) och jag dansar och kramas i solskenet, mörkret,regnet, och det tomma intet.
////värsta rop-på-hjälp-inlägget orkar ej. första gången jag är ensam hemma på år och dagar och jag ska ypp tidigt imorgon. De två kombinationerna...finns inget värre.

sorg

Publicerad 2012-05-19 11:43:04 i Allmänt

kommer att sakna dig Uffe Fisksson, du var
så jävla fin och underhållande. Fick dig I April 2009, så du har levt jääävligt länge för att vara en firrelicious. Ett mirakel som kallas kärleken, ett mira-a-a-keeel.
<3<3<3

lövveit

Publicerad 2012-05-19 11:05:11 i pyssel

vi har det så jäkla kul. hon är bäst, rolig och fantastisk. lär mig fett med nya grejer varje dag!
sena kvällar men inget slår det, så skönt att göra det med tanke på hur vissa ska bete sig just nu. fuckit.

v

emonation

Publicerad 2012-05-14 21:35:25 i Allmänt

men kärleken finns där en gång, bytt nåt vackert eller krossa allt. -kent
ja ni vet när varenda ord, varenda beat i någon låt stämmer in i ens känslor, och sen när låten håller på och tar slut så känner man hur det kommer hända något dåligt för att något jättebra just hände. Jo, så har jag känt för mycket. Och det värsta är att just precis då jag anar att det dåliga ska hända, då händer det.

13 maj

Publicerad 2012-05-14 13:18:33 i Allmänt

haha. skrattar ibland tragiskt åt mig själv som kommer på när man kommit hem från krogen (och när dendär rediga onykterheten växer och blir större just på vägen hem, hateit)
och kommer på att man ska börja blogga mitt i ens bästa stund.. har haft denna ett tag men ej publicerat den riktigt. a, så nu vet kanske någon det. skitintressant.
anyway. idag har jag träffat en individ som är modist. och som jag älskar hattar, så var jag så jäääkla nervös sen i fredags kväll..
ska vara assistent till hen till och från i två veckor till en utsällning, det skall bli så jäkla kul!
Det första jag hörde var att hen jobbat för Philip Treacy, som i sin tur jobbat för Lady Gaga. Och det är stort, bölar nästan när jag tänker på det... så a det är den <3

19 år

Publicerad 2012-05-13 03:45:52 i Allmänt

19 år. vilken värdelös ålder egentligen. vad finns att fira? att man har ett år kvar  till att få gå på bolaget och supa sönder sig själv och sen tröttna efter en vecka?
Jag vet ej.
grejen är den att jag vet att jag inte kommer tycka det är särskilt speciellt nästa år, men att jag vill det nu, bara att inte få känna någon slags utanförsskaps-grej. eller kanske inte. det är nog rätt skönt att vara tonåring och känna att man kan skylla på att var lagom dum som de flesta ungdpmar och leva livet innan det börjar på riktigt...kanske det.
#reallyfuckingdeepinläggg
har iaf haft en väldigt mysig annorlunda födelsedag oavsett. det är bra med variationer.

Om

Min profilbild

kärt barn har många namn liksom.

Jag är en queer gay-human being/hen/dudette som gillar unisexgrejer, mode, pyssel och re-making. attraheras av attityd i olika former och material, kläder och särskilt skosulor! Kan ej leva utan skratt och kramar och musik.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela